nieuws

Magazijnuitbreiding Dachser bereikt hoogste punt

Warehousing

Logistiek dienstverlener Dachser heeft afgelopen dinsdag het hoogste punt van de nieuwe magazijnuitbreiding in Waddinxveen gevierd met het plaatsen van een balk op een hoogte van vijftien meter. Deze symbolische handeling werd verricht door Aat van der Meer, managing director van Dachser Benelux.

Magazijnuitbreiding Dachser bereikt hoogste punt

De vestiging in Waddinxveen wordt uitgebreid van 20.000 naar 25.000 vierkante meter. “De vraag naar magazijnopslag en contractlogistiek is de afgelopen jaren fors gestegen waardoor uitbreiding noodzakelijk was”, vertelt Edwin Vermeulen, vestigingsmanager van Dachser in Waddinxveen. “Met meer vierkante meters kunnen we nog beter inspelen op de vraag van onze klanten”, aldus Vermeulen afgelopen dinsdag.

Oplevering dit voorjaar
November vorig jaar ging de eerste paal de grond in. De bouw verloopt volgens de logistiek dienstverlener volgens planning. Naar verwachting wordt het nieuwbouwproject dit voorjaar opgeleverd. Dachser Netherlands maakt voor de distributie in Nederland gebruik van vijf vestigingen.

Ook nieuwbouw in Zevenaar

Een andere nieuwe vestiging van Dachser zetelt in het Gelderse Zevenaar direct aan de A12. Daar heeft de logistiek dienstverlener vorig jaar september een nieuwe pand geopend bestaand uit een kantoorgebouw van bijna 3.000 vierkante meter met aangrenzend een crossdockoperatie van meer dan 7.200 vierkante meter inclusief 82 laadperrons.

Extra uitbreiding
In latere fasen kan het complex in Zevenaar door Dachser nog uitgebreid worden met een extra crossdock van 3.300 vierkante meter en een warehouse van 16.000 vierkante meter.

Reageer op dit artikel