nieuws

Jungheinrich introduceert warehouse navigatie app

Warehousing

Jungheinrich introduceert de eerste app navigatie voor warehouses. De gebruiker kan spelenderwijs ervaren het voordeel ervaren van navigatie.

Jungheinrich introduceert warehouse navigatie app

De app bestaat uit een spel dat het magazijn van Jungheinrich simuleert. Sebastian Riedmaier, Hoofd warehousesing bij Jungheinrich. “Je wordt de heftruckchauffeur die moet proberen om het navigatiesysteem te overtreffen op het gebied van efficiency en snelheid.”De app is in eerste instantie voor I Phone, I Pod en I Pad beschikbaar. Ook kan het spel gespeeld worden op een Mac en Windows 7. Jungheinrich introduceerde in 2009 het echte  warehouse navigatie systeem

Dat bestaat uit een module ter verbetering van de efficiency in warehouses met smalle paden.

Reageer op dit artikel