nieuws

Hospital Logistics ook in zorginstellingen

Warehousing

Na de overname van de magazijnfuncties van CWZ Nijmegen en Isala Klinieken in Zwolle, heeft Hosptial Logistcs (HL) nu zijn zinnen gezet op zorginstellingen.

Hospital Logistics ook in zorginstellingen

De voorraden van AltrechtGGZ, instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Capelle aan den IJssel  en Lentis in Zuidlaren worden sinds kort door HL beheerd.  Voor AltrechtGGZ zal het medisch diagnostisch centrum in Capelle aan den Ijssel dienstdoen als centraal afleverpunt voor de externe leveranciers. HL ontvangt de goederen en boek ze in om ze daarna volgens een afgesproken leverschema gebundeld aan te leveren aan de decentrale locaties.

Lentis
Bij Lentis, geestelijke zorginstelling, neemt HL het centrale magazijn van Lentis in Zuidlaren over. HL voert zijn eigen WMS in zodat Lentis zicht krijgt op de afnames per locatie, de doorrekening van verbruiken en kosten kan doen op kostenplaatsniveau.

Reageer op dit artikel