nieuws

Fiege opent fulfillment centre in Tiel

Warehousing

Fiege Nederland groeit uit zijn jasje in Zaandam. Reden voor de logistiek dienstverlener om een nieuw fulfillment centre te openen in Tiel.

Fiege opent fulfillment centre in Tiel

Het  distributiecentrum van Fiege in Zaandam is door de e commerce groei te klein geworden. Vooral door de groei van de fulfilment van grotere artikelen zoals witgoed, raakt de ruimte vol. Om verder te kunnen groeien, opent Fiege in Tiel een nieuw fulfillment centre van ongeveer 10.000 vierkante meter groot.

Home Deliveries Netwerk
Dit centre, geschikt voor de handling van grotere artikelen, wordt ondergebracht bij Home Deliveries Netwerk Benelux. John Ruijsch branche manager Homedeliveries Fiege: “Nu we in ons Home Deliveries Netwerk meer mogelijkheden krijgen om fulfilment van grotere artikelen aan te bieden, kunnen we onze opdrachtgevers onder andere latere cut-off times aanbieden en profiteert de online consument dus van een betere dienstverlening.”
“Met name de gunstige ligging van Tiel en de goede logistieke eigenschappen van dit DC hebben ons doen besluiten om onze uitbreiding juist in Tiel te positioneren”, aldus Wouter Sluiter, Manager Operational Excellence bij Fiege.

Reageer op dit artikel