nieuws

Veiligheid vergroten met Collision Sentry

Warehousing

Veiligheid vergroten met Collision Sentry

Sentry Protection Products heeft haar programma beschermingsproducten uitgebreid met de Collision Sentry.

De Collision Sentry is speciaal ontworpen om een veilige werkomgeving te creëren in onder andere. logistieke centra waar heftrucks, maar ook voetgangers elkaar kruisen.

Waarschuwing

Collision Sentry wordt gemonteerd op de hoek van een stelling of muur en geeft een visuele waarschuwing wanneer er beweging is om de hoek. Als er beweging is aan beide zijden van de hoek, gaan de lampjes knipperen.


Opbouw

Het systeem bestaat uit een unit met ingebouwde bewegingssensoren, LED lampen en een eigen stroomvoorziening. De Collision Sentry is door middel van de meegeleverde magneetsets te monteren op bijvoorbeeld  palletstellingen en is leverbaar in in geel en zwart.

Programma

In het zelfde programma zijn leverbaar de Sentry aanrijdbeveiligingen zoals de Column Sentry voor pilaren, de Rack Sentry voor magazijnstellingen, de Corner Sentry voor hoeken en de Park Sentry voor pilaren en muren in parkeergarages.

Reageer op dit artikel