nieuws

Tevredenheid overheerst over Logistica 2012

Warehousing

Tevredenheid overheerst over Logistica 2012

Niet iedereen is even enthousiast, maar de meeste exposanten laten een positief geluid horen over deze editie van de Logistica en ICT & Logistiek. Of het gewenste bezoekersaantal van 20.000 er in zit, valt nog te bezien. Maandag is daar duidelijkheid over.

Motrac Intern Transport, Renate Oort

“We moeten het aantal aanvragen nog bij elkaar tellen, maar het enthousiasme op de stand is groot. Bij de ingang van hal 8 hebben we ijsmutsen uitgedeeld. We hadden er 20.000 meegenomen. Heel veel daarvan is weg.”

Jungheinrich Nederland, Bart Ravelli

“De Logistica award voor beste bezoekersmarketing ging dit jaar naar ons. Vorige keer moesten we de award nog delen. We hebben de avondopenstelling aangegrepen als een soort klantenbijeenkomst. Dat was heel succesvol.”

Capturetech, Maarten Anderson

“Elke beursdag tellen we 20 tot 25 aanvragen. Dus met twee dagen extra is zeker waardevol voor ons. De meeste projecten die we doen zijn begonnen met een eerste contact op de beurs. Ik heb al getekend voor volgend jaar.”

Slimstock, Myriam Knook

“ICT & Logistiek is voor ons altijd een superbeurs, maar de combinatie met Logistica brengt ons niets. Leuk is wel dat meerdere niveaus in de organisatie naar de Jaarbeurs komen. De seminars in de theaters zijn amateuristisch. Het geluid is erg slecht.”

Frank Keijzer, Efaflex

“Vanochtend om 10.00 uur hebben de champagne open getrokken. Toen hadden we onze doelstelling van 20 procent meer leads dan drie jaar geleden bereikt. Fantastische beurs. Woensdag had ik nog twijfels, maar gisteren was het een gekkenhuis.”

Wics Solutions, Ferry Jantzen

“Een avondopenstelling vind ik compleet zinloos. Onze deelname aan de beurs is positief. Op de E-Fulfilment Expo was het bezoek echt heel erg goed. Jammer dat het slecht georganiseerd was. Waarom niet dicht bij ICT & Logistiek?”

Yale Nederland, Leo Westhoek

“We hebben een hele goede beurs gedraaid met veel meer aanvragen, dan ik vooraf rekening mee had gehouden. Ik ben zeer tevreden met onze deelname en met de plek in hal 12. Goed idee om de zaterdag te laten vervallen.”

Nolte Opslag Systemen, Pieter Vrieling

“Achterin hal 12 stond de hoogste stand van de beurs, die van ons. Jammer dat we schuil gingen achter de stand van de buurman. Toch hebben veel bezoekers de moeite genomen om door te lopen. Regelmatig stond het gangpad behoorlijk vol.”

Bekijk meer nieuws en foto’s van de vakbeurs Logistica hier…

Reageer op dit artikel