nieuws

Tallpack ontwikkelt nieuwe modulaire palletwikkellijn

Warehousing

Tallpack International, fabrikant van eindverpakkingssystemen, presenteert op de komende Logistica haar nieuwe TW 2201 modulaire palletwikkellijn. Deze lijn is opgebouwd uit standaardmodules en daardoor bijzonder geschikt voor groeiende bedrijven. Met telkens relatief lage investeringen kan zo’n bedrijf het systeem gefaseerd uitbreiden tot een volledige palletwikkellijn.

Tallpack ontwikkelt nieuwe modulaire palletwikkellijn

Met de TW 2201 modulaire palletwikkellijn wordt tevens een specifieke vraag voor meerdere volumes beantwoord met een voordelige oplossing. Omdat Tallpack de lijn in delen (modules) standaard kan leveren, blijven de investeringskosten voor de klant laag. Het gaat om een volautomatische foliewikkellijn, die zowel geschikt is voor kleine als grote volumes.

Implementatie van volledige verpakkingslijnen
Door ontwikkeling van technieken en het in de markt durven te zetten van nieuwe oplossingen zegt Tallpack International een omgeving te willen creëren waarin de klant geen omkijken meer heeft naar zijn verpakkingsinstallaties en zich volledig kan richten op het eigen product. Van handapparaten tot het ontwikkelen en implementeren van volledige verpakkingslijnen. In dit kader past ook de ontwikkeling van de TW 2201 modulaire palletwikkellijn.

Info: www.tallpack.nl
Hal 12, stand B009

Reageer op dit artikel