nieuws

Still demonstreert CubeXX en RX70 Hybrid

Warehousing

Met als motto ‘orange is the color of intralogistics’ pakt Still Intern Transport groots uit op de komende Logistica. Tal van noviteiten worden gepresenteerd, zoals het CubeXX concept, de uiterst energiezuinige RX70 Hybrid en de vernieuwde fleet data services van het bedrijf. Daarnaast komt Still voor het eerst met een eigen programma met magazijnstellingen.

Still demonstreert CubeXX en RX70 Hybrid

Met een stand van 400 m2 op de grens tussen hal 11 en 12, zal Still Intern Transport de Logistica zichtbaar oranje kleuren. Het bedrijf presenteert allerlei oplossingen op het gebied van intralogistics. Zo kunnen de bezoekers van de Logistica bij de stand van Still kennismaken met het concept CubeXX, dat vorig jaar werd geïntroduceerd. CubeXX is een onbemande, geleide, multifunctionele magazijntruck annex AGV, die kan functioneren als trekker, elektropallettruck, orderverzameltruck, stapelaar, mini-vorkheftruck en reachtruck.

Remenergie wordt werkelijk benut
Daarnaast maakt de uiterst energiezuinige Still RX70 Hybrid zijn opwachting op de Logistica. Dankzij de toepassing van zogenoemde super caps in deze machine wordt de remenergie werkelijk benut en daalt het brandstofverbruik aantoonbaar. Succesvol en kostenbesparend intern transport valt en staat volgens Still met een optimaal beheer van de vloot. Daarom toont het bedrijf ook haar vernieuwde Fleet Data Services. Op de stand wordt uitgelegd hoe het systeem werkt en wat de voordelen zijn.

Introductie compleet pakket magazijnstellingen
Nieuw van Still is de introductie van een compleet pakket magazijnstellingen. Dit biedt volgens het bedrijf oplossingen voor zowel de inrichting als bediening van een magazijn. Tot slot besteed Still ook veel aandacht aan service. Met een nieuwe aanpak en een uitbreiding van het servicepakket wil het bedrijf die naar een substantieel hoger niveau tillen.

Info: www.still.nl
Hal 11, stand E059/E060

Reageer op dit artikel