nieuws

Koppert Biological Systems in zee met Barloworld

Warehousing

Barloworld heeft de pitch gewonnen die Koppert Biological Systems heeft uitgeschreven. Barloworld mag zestien Hyster hef- en magazijntrucks leveren.

Koppert Biological Systems in zee met Barloworld

Koppert Biological Systems is de internationale marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving voor professionele telers. Barloworld Intern transport levert zestien splinternieuwe machines aan Koppert Biological Systems variërend van elektrische heftrucks tot elektrische stapelaars, elektrische pallettrucks en reachtrucks.

De aanbesteding van het project is volgens Koppert “een heel open traject geweest.”  Chauffeurs hebben een grote stem gehad in dit traject: “Zij moeten er uiteindelijk mee rijden,” aldus Don Griot van Koppert.

Reageer op dit artikel