nieuws

DPD Pakketservice opent vestiging Etten-Leur

Warehousing

DPD Pakketservice heeft haar nieuwe vestiging in Etten-Leur geopend. Het nieuwe depot is een belangrijke spil voor DPD. Vanuit hier verwacht de pakketservice haar bedrijfsactiviteiten de komende jaren op duurzame wijze uit te breiden.

DPD Pakketservice opent vestiging Etten-Leur

Het nieuwe depot is door de centrale ligging in het zuiden van Nederland, het uitgebreide wegennet naar Zeeland, België en de havens is het voor DPD een zeer belangrijke vestiging binnen Nederland. De komende jaren verwacht DPD te groeien met 10-15 procent, door onder andere de uitbreiding van haar activiteiten in Etten-Leur.  Het depot biedt werkgelegenheid aan ongeveer tachtig werknemers.

Energieneutraal

Het depot is een energieneutraal gebouw. Zowel de kantoren als de loods zijn zodanig ontworpen dat zij honderd procent energieneutraal functioneren. Bewegingsmelders en lichtsensoren in de kantoren zorgen ervoor dat de medewerkers zo weinig mogelijk elektriciteit gebruiken.

Reageer op dit artikel