nieuws

Crown’s introduceert WP 3000-serie meelooppalletruck

Warehousing

Crown heeft de elektrisch aangedreven WP 3000-pallettruck op de markt gebracht. De pallettruck is verkrijgbaar met een hefvermogen van 1600 of 2000 kg en als model met hoogheffende vorken.

Crown’s introduceert WP 3000-serie meelooppalletruck

De pallettruck combineert kracht en prestaties met wendbaarheid en bedieningsgemak.

Hij bevat stalen C-profielen met een hoge treksterkte voor de vorken en versterkte slijtplaten om de dagelijkse slijtage van dock levellers, ongelijke vloeren en dergelijke te weerstaan. Deze voorzieningen verbeteren de veiligheid en zorgen voor een maximale uptime, terwijl de kosten tot een minimum beperkt blijven, aldus Crown’s.

Bediening
De bediening is eenvoudig dankzij de innovatieve X10® bedieningshendel die alle bestuurdersfuncties in één hendel met antistatische handgrepen combineert. Het lage profiel van de aandrijfeenheid en de vorkpuntindicatoren maken het mogelijk om lasten nauwkeurig te plaatsen en goederen nog sneller te laden en lossen.

Batterij
De wendbaarheid wordt verder verbeterd door het gladde, afgeronde chassis en de hellingstopfunctie, die het werken in zeer krappe ruimtes en op hellingen vereenvoudigt. De batterij kan snel en eenvoudig gewisseld worden dankzij een optioneel uitrolsysteem of een gesloten boordlader die voor de batterijen van 150 tot 375 Ah verkrijgbaar is.

Reageer op dit artikel