nieuws

Nooit meer sleutels kwijtraken met KeyConductor

Warehousing

Het slim en overzichtelijk opbergen van specifieke items, zoals sleutels, is soms een hele uitdaging. Wat is immers de beste manier om dit te doen? Is die er überhaupt? CaptureTech meent een manier te hebben gevonden om te allen tijde de opslag en voorraad van deze items overzichtelijk te houden met de KeyConductor.

Nooit meer sleutels kwijtraken met KeyConductor

CaptureTech heeft een oplossing ontwikkeld waarmee gebruikers eenvoudig een enkele sleutel of een sleutelset is terug te vinden. In het systeem wordt elke sleutel vastgemaakt aan een beveiligingshoes waarin een RFID-tag is verwerkt met een uniek nummer. De KeyConductor is een modulair opslagsysteem waarbij alle sleutelhangers over RFID-tags beschikken waardoor het systeem altijd kan zien welke sleutels waar zijn opgeborgen.

Pick-to-light voor kleine items
Als er specifieke sleutels nodig zijn, bijvoorbeeld voor het orderpicken van een bepaalde route, dan dan lichtten de LED-lampjes van de bijhorende sleutel automatisch op. Het opslagsysteem is daarmee te vergelijken met een pick-to-light oplossing. De KeyConductor is een modulair systeem, dat naar wens in lengte, breedte of diepte is aan te passen.

Info:
www.capturetech.eu
Hal: 10
Standnummer D.043

Reageer op dit artikel