nieuws

Man omgekomen onder heftruck

Warehousing

In Nieuwdorp in Zeeland is bij een ongeluk met een heftruck een man om het leven gekomen. Het bedrijfsongeval in het dorp bij Borssele gebeurde gisterochtend rond half elf. Het slachtoffer kwam, zo meldt de politie, terecht onder een heftruck die van een vrachtauto viel.

Man omgekomen onder heftruck

De man, een Groninger van 47, wilde het voertuig van een oplegger afrijden, tijdens het manoeuvreren kantelde de heftruck. De man sprong eruit, maar vervolgens viel de heftruck op hem. De man overleed ter plekke.

Onderzoek Inspectie SZW
De politie doet samen met de Inspectie SZW (de vroegere Arbeidsinspectie) onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het ongeval vond gisterochtend plaats aan de Groenlandweg in Nieuwdorp. Op het adres is een bedrijf in hijs- en hefwerktuigen gevestigd.

Reageer op dit artikel