nieuws

Handmatige aanvulling op sorteermachine

Warehousing

De Touch2sort is volgens leverancier Equinox een handmatig alternatief voor een sorteermachine. Gebruikers zijn ermee in staat om batches aan goederen te sorteren naar elk gewenst aantal locaties.

Handmatige aanvulling op sorteermachine

Het handmatige sorteersysteem combineert volgens Equinox de voordelen van twee andere sorteersystemen die het bedrijf al ontwikkelde: de flexibiliteit van Scan2sort en de ergonomie van Screen2sort. Dat maakt Touch2sort tot een mobiel RF-gestuurd handmatig sorteersysteem dat is voorzien van een touch screen en een draadloze scanner.

Ongelimiteerd aantal picklocaties
Touch2sort is toepasbaar voor uiteenlopende producten, schrijft de leverancier. Het systeem is te gebruiken voor elk soort sorteerinstallatie met een ongelimiteerd aantal locaties. Wat de oplossing volgens Equinox vooral praktisch maakt, is dat sorteergebieden zo groot zijn te maken als het aantal picklocaties vereist. De Touch2sort zou daarbij de looptijd van orderpickers verminderen en de productiviteit ervan laten stijgen.

Info:
www.equinox.lt/en
Hal 9, Standnummer C.090

Reageer op dit artikel