nieuws

Crepa schenkt heftruck aan stoomvereniging CSY

Warehousing

Crepa, leverancier van heftrucks, magazijntrucks en magazijninrichtingen, heeft een gebruikte heftruck geschonken aan stoomvereniging CSY uit IJmuiden. De vereniging kreeg een gebruikte CAT EP15T heftruck geleverd.

Crepa schenkt heftruck aan stoomvereniging CSY

Stoomclub CSY laat regelmatig stoomtreinen rijden over het terrein van staalproducent Tata Steel. Ze zijn een toeristische trekpleister en worden gebruikt bij rondleidingen langs de verschillende fabrieken op het terrein.

Dringend toe aan vervanging
Inmiddels was de oude heftruck die de stoomvereniging gebruikte voor werkzaamheden aan de stoomlocomotieven dringend aan vervanging toe. Daarom vroeg de vereniging Crepa om een goede gebruikte 3-wieler. Om de stoomvereniging uit de brand te helpen, leverde Crepa een CAT EP15T uit haar enorme voorraad gebruikte machines. Deze voldoet volledig aan de hedendaagse eisen, zodat de werkzaamheden er veilig mee kunnen worden uitgevoerd.

Reageer op dit artikel