nieuws

Beveiligingsbedrijf G4S betrekt vernieuwd pand

Warehousing

Na een flinke verbouwing heeft beveiligingsbedrijf G4S haar vestiging in Capelle opnieuw in gebruikgenomen. Het gebouw werd vorige week feestelijk heropend door Gert Askes, algemeen directeur van G4S Nederland. Door de verbouwing is het pand nu één van de best beveiligde gebouwen voor geld- en waardelogistiek in Nederland en voldoet het weer aan de strengste veiligheidseisen.

Beveiligingsbedrijf G4S betrekt vernieuwd pand

De vestiging van G4S in Capelle speelt een centrale rol bij de uitvoering van de geld- en waardelogistieke activiteiten en de geldverwerking van G4S voor Zuidwest Nederland. Deze combinatie van  waardetransport en geldverwerking op één locatie is zeer veilig en efficiënt.
Het pand in Capelle dateert uit 1999. Toch bleek eind vorig jaar dat het te klein was geworden om alle activiteiten te kunnen herbergen. Omdat het gebouw zelf nog voldeed aan de eisen van deze tijd, besloot G4S het pand grondig te verbouwen.

Uitgerust met de nieuwste veiligheidseisen
De verbouwing werd tegelijkertijd aangegrepen om het pand te voorzien van de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast werd het interne logistieke proces verbeterd. Directeur Askes geeft aan dat het pand in Capelle nu klaar voor de toekomst is: ‘’Deze vestiging was hard aan uitbreiding en vernieuwing toe. Door de verbouwing voldoet het gebouw weer aan de strengste veiligheidseisen.”

Zes vestigingen in Nederland
Met ruim 657.000 werknemers in meer dan 125 landen is G4S wereldwijd marktleider op het gebied van beveiligings- en veiligheidsoplossingen. Van beveiligingsadvies, geldtransporten en geldverwerking tot totale cash managementoplossingen voor retailers, financiële instellingen en overheden. In Nederland heeft G4S zes vestigingen. Ze zijn verdeeld over het hele land, zodat  klanten snel bediend kunnen worden.

Lees ook:
G4S introduceert eerste elektrische waardetransportwagen
G4S investeert in toekomst geldtransport
Geld- en waardelogistiek in goede handen

Reageer op dit artikel