nieuws

Lidl huurt opnieuw logistieke ruimte op Hazeldonk

Warehousing

De Duitse supermarktketen Lidl heeft 8500 m2 logistieke ruimte gehuurd op bedrijventerrein Hazeldonk in Breda. De ruimte is gesitueerd in een verzameldistributiecentrum van Dennenheuvel Vastgoed dat door HVBM Vastgoed is ontwikkeld.

Lidl huurt opnieuw logistieke ruimte op Hazeldonk

Het bedrijfscomplex heeft een totale oppervlakte van 26.000 m2 en is door de komst van Lidl nu weer volledig verhuurd. Eerder dit jaar breidde ook Biomet haar Global Supply Chain Center verder uit in dit gebouw.  Lidl zal de ruimte op 1 november van dit jaar betrekken, direct nadat de huidige huurder, Nabuurs & Bakker Logistiek, is vertrokken. Omdat de huurders elkaar direct opvolgen zal er geen sprake zijn van leegstand.

Lidl is sinds 2006 gesitueerd op Hazeldonk
Lidl zit al sinds 2006 op bedrijventerrein Hazeldonk in een gehuurd dc met een oppervlak van 36.150 m2 en 1150 m2 kantoorruimte. In 2008 werd daar nog een ander complex met een oppervlakte van 20.000 m2 bij gehuurd. Voor de nieuwe locatie in het verzameldistributiecentrum is opnieuw een langjarige huurovereenkomst afgesloten. Bij deze transactie bemiddelde DTZ Zadelhoff Logistics namens de verhuurder.

Lees ook
Biomet breidt nieuw dc Hazeldonk alweer uit
Lidl start bouw duurzaam dc in Heerenveen
Lidl bouwt distributiecentrum van 50.000 m2

Reageer op dit artikel