nieuws

Barloworld levert vijf elektrische heftrucks aan Soffritti

Warehousing

De internationale expediteur Soffritti Nederland heeft onlangs vijf nieuwe elektrische Hyster heftrucks aangeschaft bij Barloworld. Het kwintet elektrische ‘3.5 tonners’ voor Rotterdamse expediteur komt uit de nieuwe JXN-serie en is standaard voorzien van een aantal opties, die de ergonomie bij de chauffeur moeten vergroten.

Barloworld levert vijf elektrische heftrucks aan Soffritti
Barloworld levert vijf elektrische heftrucks aan Soffritti

Zo beschikt de elektrische Hyster-heftruck over een ruime en lage instap en een laag trillingsniveau, waardoor chauffeurs comfortabel zitten tijdens langere shifts. Daarnaast zorgt de Zero Turn Radius stuuras voor prima wendbaarheid, waardoor efficiënter gewerkt kan worden.Ook zorgt de Vista mast voor een goed zicht.

Automatische parkeerrem
Speciaal voor Soffritti zijn de vijf elektrische heftrucks uitgerust met LED lampen voor betere zichtbaarheid en energiezuinigheid. De trucks, geleverd door Barloworld, zijn tevens uitgerust met een automatische parkeerrem. Ook zijn er hoogfrequent laders geïnstalleerd die moeten zorgen voor minder energieverbruik en dus lagere kosten.

 

Goede serviceverlening

Fred Raar, directeur van Soffritti Nederland, zegt over de aankoop van de vijf nieuwe Hystertrucks:  “Op basis van het onderhoud en service ben ik zeer positief over Barloworld als dealer. Zij zorgen voor het onderhoud van de batterijen alsmede het bijvullen van de batterijen met water.”

Lees ook:


Gouda Refractories breidt heftruckvloot uit


Mol logistics breidt heftruckvloot uit

 

 

Reageer op dit artikel