nieuws

Orderverzameltruck met hoog bestuurderscomfort

Warehousing

Cat Lift Truck komt met een nieuwe reeks orderverzameltrucks namelijk de N010, 20NE(P), NEX(P) en NEF(P). Deze trucks zijn ontworpen voor wat Cat Lift noemt ‘het lage niveau’ met draagcapaciteiten van één tot maximaal twee ton. Volgens leverancier Crepa beschikken deze nieuwe orderverzameltrucks over hoge productiviteitsstandaards en is het bestuurderscomfort van het hoogste niveau, waardoor de bestuurder veilig kan werken met alle aandacht voor de taken die hij moet uitvoeren.

Orderverzameltruck met hoog bestuurderscomfort
Orderverzameltrucks Cat Lift Truck

De soepele en nauwkeurige rijbesturing met traploos vermogen van de nieuwste AC-rijtechnologie op deze trucks zorgt voor een goede acceleratie en manoeuvreerbaarheid, waardoor het gemakkelijker wordt voor de bestuurders om zich van de ene naar de andere locatie te begeven in een magazijn.

 

Overzichtelijk LCD-scherm

Een autostuurwiel maakt de truckbesturing uiterst instinctief en brengt alle belangrijke truckfuncties binnen handbereik voor de bestuurder, terwijl een LCD-scherm alle fundamentele bedrijfsinformatie in één oogopslag weergeeft.

 

Lage instap

Het ruime, 540 mm diepe bestuurderscompartiment, gecombineerd met de lage instaphoogte en brede instap- en uitstappunten met afgeschuinde hoeken, zorgt er voor dat de gebruiker snel en gemakkelijk kan in en uit stappen, waardoor het orderverzamelen nog sneller kan worden uitgevoerd.

 

Weinig bukken en tilllen

Op de modellen met heffende vorken (standaard vorken op de NO10NEF/ NO10NEFP en schaarvorken op de NO20NEX/NO20NEXP) kan de lastdrager 800 mm omhoog worden verplaatst, zodat onnodig bukken en tillen vermeden wordt.

Schaarhefmodellen worden ook geleverd met vorken met een lengte van 2400 mm, zodat er twee europallets of drie rolcontainers tegelijk kunnen worden gedragen. Hierdoor zijn langere orderverzamelroutes mogelijk en wordt de rijtijd gereduceerd.

 

Bedieningselementen op het stuur

Een stijgend bestuurdersplatform op de NO20NEP, NO20NEXP en NO10NEFP maakt orderverzamelen op hoogten tot 2500 mm mogelijk, en zowel de vorken als de platforms kunnen tijdens het rijden met op het stuurwiel aangebrachte bedieningselementen omhoog worden gebracht, terwijl de truck de verschillende locaties nadert.

Een knop, die met de  voet kan wordt bediend, zorgt ervoor dat de bestuurder het platform kan laten zakken, ook als hij zijn handen vol heeft.

 

Lees ook:

 


Ergonomische orderpicker ontlast keurmeester

 


BT Optio range haakt in op E-commerce

Reageer op dit artikel