nieuws

Nabuurs huurt logistieke bedrijfsruimte in Wijchen

Warehousing

Nabuurs Logistiek wordt de nieuwe huurder van circa 28.143 m² logistieke bedrijfsruimte en 688 m² kantoorruimte in Wijchen.

Nabuurs huurt logistieke bedrijfsruimte in Wijchen
Nabuurs Wijchen

Deze transactie zorgt ervoor dat het totale logistieke centrum met een oppervlakte van circa 40.000 m² aan de Bijsterhuizen 2202-2206 nu volledig door vastgoedbelegger Syntrus Achmea is verhuurd. Nabuurs Logistiek is een logistiek dienstverlener met 23 vestigingen en 950 medewerkers. Zij ontwikkelt en implementeert innovatieve supply chain concepten binnen de Benelux.

 

Beleggingen

Vastgoed- en pensioenbelegger Syntrus Achmea beheert een vermogen van 57 miljard euro, waarvan ruim 14 miljard in vastgoed en hypotheken. Hiermee is het bedrijf naar eigen zeggen de grootste vastgoedbelegger in Nederland. De vastgoed/pensioenbelegger werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel