nieuws

Failliete groothandel Vihamij maakt doorstart

Warehousing

Met de curatoren van Vihamij is overeenstemming bereikt met betrekking tot de overname van de activiteiten door Vihamij Handel met onmiddellijke ingang. De technische groothandel met de hoofdvestiging in Arnhem werd eind mei door de rechtbank in Arnhem failliet verklaard.

Failliete groothandel Vihamij maakt doorstart
Rechtbank

Vihamij Handel gaat door met 37 eigen filialen en voor 5 filialen worden franchisenemers c.q. samenwerking met andere partijen gezocht. Van de ± 145 werknemers gaan ± 95 werknemers door. Vihamij is een technische groothandel in sanitair, verwarming, non-ferro metalen, dakbedekking, elektrotechnische artikelen en ijzerwaren/gereedschap, voor de professionele markt, bouwbedrijven, installateurs en zzp’ers.

Reageer op dit artikel