nieuws

VanHaren Schoenen bouwt nieuw magazijn in Waalwijk

Warehousing

De schoenen van retailer VanHaren worden in de loop van 2013 vanuit een ander distributiecentrum aan de winkels geleverd. VanHaren wil op 1 oktober van dit jaar starten met de bouw van het nieuwe distributiecentrum, dat in Waalwijk moet verrijzen.

VanHaren Schoenen bouwt nieuw magazijn in Waalwijk
VanHaren Schoenen bouwt nieuw magazijn in Waalwijk

Het huidige magazijn van Van Haren staat op dit moment in Nieuwkuijk, niet al te ver van Waalwijk. Het nieuwe distributiecentrum moet meerdere andere vestigingen vervangen. De retailer beschikt op dit moment over het huidige dc in Nieuwkuijk en drie dependances.

Vestiging op Haven Zeven
VanHaren Schoenen heeft op bedrijventerrein Haven Zeven 18.000 vierkante meter grond gekocht, waarop het een magazijn van 12.000 m2 wil neerzetten. Het hoofdkantoor zal niet verhuizen, dit staat bovendien al in Waalwijk (Hoogeinde), melden zowel het Brabants Dagblad als FashionUnited.

Bouw in juni gereed
Als de bouw van het nieuwe distributiecentrum vanaf oktober volgens schema loopt, dan verwacht VanHaren dat de eerste schoenendozen in juni 2013 in het nieuwe magazijn kunnen worden geschoven.

Reageer op dit artikel