nieuws

Schrobzuigmachine met Li-Ion-batterij

Warehousing

De kleine en compacte T1 meeloop schrobzuigmachine van Tennant is standaard uitgerust met een netsnoer. Voor de inzet in krappe magazijnruimtes en rondom werkplekken is een snoer echter niet altijd handig. Vandaar dat deze reinigingsmachine nu ook met batterij-aandrijving beschikbaar is.

Schrobzuigmachine met Li-Ion-batterij
Tennant T1

Voor snoerloze bediening kan worden gekozen tussen een conventionele 12V loodzwavel gelbatterij en een 12V Li-Ion batterij. Het volledig bijladen van een lege Li-Ion batterij vergt slechts 3 uur en de inzetduur is maximaal 1 uur. Ter vergelijking: dezelfde schrobzuigmachine is met een conventionele AGM 12V gel-batterij maximaal 45 minuten inzetbaar en het laden van een lege batterij vergt dan 6 tot 8 uur. Het Li-Ion batterijtype kan daarentegen probleemloos en sneller tussentijds worden bijgeladen, waardoor deze reinigingsmachine beter geschikt is voor het reinigen van wat grotere vloeroppervlakken. Bovendien gaat dit batterijtype volgens Tennant tot 20 keer langer mee.

 

Reageer op dit artikel