nieuws

Robuuste tablet voor op de werkvloer

Warehousing

De grote populariteit van tablet PC´s is ook op de werkvloer doorgedrongen. Omdat er daar vaak andere eisen aan worden gesteld heeft Winmate een robuuste tablet PC ontwikkeld met Windows 7. De nieuwe tablet is via Duranmatic in Dordrecht verkrijgbaar.

Robuuste tablet voor op de werkvloer

De R09ID9M-RTL1 heeft een 9,7″ TFT display met 1024*768 resolutie en een stijlvolle gladde afwerking en de bekende Multitouch techniek. De stootranden verraden echter dat deze zwaardere schokken en trillingen aan kan en waardoor deze uitstekend volstaat in het zogenaamde semi-rugged segment.

In dit segment is het belangrijk dat de tablet licht en stijlvol  is maar tegelijk tegen een stootje kan. Dit maakt hem uitermate geschikt voor medische toepassingen, overheidsdiensten, onderwijs en commerciële beroepen.

Java

Verder is het in vele bedrijfstakken nodig om met Java te kunnen werken of met andere programma´s die onder Windows draaien en dat is met de meest verkochte  tablets niet mogelijk. Naast Windows7 is ook Android beschikbaar als besturingssysteem.

Met 2 GB Ram en de Atom N2600 1,6 GHz DualCore processor combineert deze tablet PC  een zeer hoge performance met een zeer laag  energieverbruik. GPS, Bluetooth en Wireless LAN  zijn standaard en tegen meerprijs wordt ook een 3G kaart geïntegreerd.  Daarnaast zijn ook USB, LAN, audio en een HDMi aansluiting voorzien.

De Multitouch techniek is eigenlijk een “projected capacitive touch” techniek waarbij de touchsensor zich achter het glas bevindt in plaats van er op. Dit geeft een optimale lichtopbrengst en een volkomen glad en krasvast oppervlak en een vederlichte bediening.  Deze techniek is ook in staat om op meerdere punten tegelijk het scherm aan te raken (vandaar de term Multitouch) en de mogelijkheid tot slepen (swipen) en draaien (tilting) en te zoomen.

Reageer op dit artikel