nieuws

Logistiek groeit op social media

Warehousing

Het social media-beleid van de redactie van Logistiek Magazine en Logistiek.nl begint zijn vruchten flink af te werpen. Een groeiend aantal logistiek professionals wordt bereikt via de gangbare social media-kanalen. Een overzicht…

Logistiek groeit op social media
Logistiek

Logistiek.nl is sinds kort actief met een eigen Facebook-pagina waar nu zo’n 150 mensen samenkomen. Alle blogs van Logistiek.nl komen automatisch, rechtstreeks op Facebook Logistiek en dit social media-kanaal wordt verder door de redactie en ‘likers’ regelmatig aangevuld met uiteenlopend nieuws en foto-reportages.

                 

YouTube

De redactie plaatst verder video’s op het eigen Youtube-kanaal Logistiek. Originele bestanden van filmpjes  kunnen gemaild naar  marjan.lijftogt@reedbusiness.nl.

        

LinkedIn Logistiek

LinkedIn Logistiek is in enkele jaren uitgegroeid tot een enorm drukbezochte LinkedIn-groep met ruim dertienduizend leden! Op deze groep worden dagelijks nieuwe discussies aangezwengeld, vragen gesteld over de laatste logistieke ontwikkelingen en evenementen aangekondigd, zowel door de  redactie als door de groepsleden. De belangrijjkste vragen en discussies worden meegenomen in de gratis logistieke nieuwsbrief (23.500 abonnees). Ook plukt de redactie tips en informatie van LinkedIn Logistiek om te gebruiken als redactionele input voor Logistiek Magazine en Logistiek.nl. De redactie controleert verder wekelijks de LinkedIn-groep om zo te zorgen dat het verschoond blijft van reclame-boodschappen en spam.   

                 

Twitter Logistiek_nl

U vindt ‘Logistiek’ uiteraard ook op Twitter met inmiddels ruim 3.300 volgers. Al het nieuws van Logistiek.nl wordt automatisch verspreid via Twitter. Redacteuren attenderen verder logistiek professionals via tweets op belangrijke ontwikkelingen of artikelen in het blad of op de website.

                

De redacteuren van Logistiek Magazine en Logistiek.nl houden u indien gewenst ook persoonlijk via Twitter op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche. Ze vragen volgers verder ook regelmatig om informatie of roepen op om te reageren op vragen van logistiek managers.  Bekijk hieronder wie u kunt volgen:  

          

Twitter logistieke vacatures

De redactie van Logistiek deelt ten slotte ook de nieuwste logistieke vacatures via Twitter aan nu 296 volgers. Alle vacatures voor logistiek professionals die geplaatst zijn op Logistiek.nl, worden automatisch getwitterd via @vac_logistiek.

Reageer op dit artikel