nieuws

Kärcher schrob-/zuigmachine met RFID wint Award

Warehousing

De B 80 W van Kärcher is een 80 liter handgeleide schrob-/zuigmachine ontwikkeld voor vloeroppervlakken tussen 1500 en 3000 m². Deze reinigingsmachine ontving onlangs nog een Innovatie Award tijdens de ISSA/Interclean Amsterdam.

Kärcher schrob-/zuigmachine met RFID wint Award
Karcher B80W

De jury was vooral onder de indruk van het slimme RFID sleutelsysteem. Het ‘Kärcher Intelligent Key’ systeem bestaat uit drie verschillende sleutels met resp. drie verschillende autorisatieniveaus; één voor de operator, één voor de facilitair beheerder en één voor de onderhoudstechnicus. Alle noodzakelijke gegevens worden opgeslagen op elke gebruikerssleutel, zodat de operator snel vertrouwd is met de machine, de beheerder weet waar en hoelang er mee is gewerkt en het onderhoud gerichter kan worden uitgevoerd. Ook het automatisch vullen en spoelen van de tank, de ecologie, de efficiënte bediening en de vele accessoires maken de B 80 W volgens het juryrapport tot een handig, gebruiksvriendelijk apparaat voor dagelijkse industriele schoonmaakwerkzaamheden.

 

Reageer op dit artikel