nieuws

Heestermans Logistiek breidt koelopslag uit

Warehousing

Heestermans Logistiek heeft op het terrein van logistiek dienstverlener Van Dongen in Dirksland een nieuw pand voor koelopslag geopend.

Heestermans Logistiek breidt koelopslag uit
Heesterman

"De koelopslag is verdeeld over drie aparte cellen, waardoor niet alles gekoeld hoeft te zijn", stelt Martijn Heestermans.. "Een koelcel is ook in te zetten als droge opslag als dat nodig is. Dat zorgt ervoor dat we flexibel kunnen zijn." Heestermans Logistiek vervoert veel containers vanuit de Rotterdamse haven. "Daarnaast beschikken we over een douane-entrepot en verzorgen de totale afhandeling voor de import van goederen buiten de EU met leveringen binnen de EU en alle benodigde administratieve afwikkelingen, die daarbij nodig zijn zoals inklaren van de goederen, uitklaren, fiscale zekerheid stellen etc. We hebben de afgelopen weken al behoorlijk wat overzees fruit opgeslagen en willen graag deze activiteiten uitbreiden."

 

Food & non-food

Heestermans Logistiek heeft inmiddels beschikking over 20.000 vierkante meter opslagruimte, waarvan 5.000 gekoeld. In de opslagruimte in Middelharnis wordt het hele traject van warehousing aangeboden, zowel voor food- als voor non-food producten. Heestermans is AEO gecertificeerd en heeft de mogelijkheid om biologische goederen in de loods te verhandelen."

Reageer op dit artikel