nieuws

Dome-camera voor donkere omstandigheden

Warehousing

Axis Communications, leverancier van netwerkvideo-oplossingen, introduceert nieuwe vaste dome-camera’s voorzien van Axis’ nieuwste technologie voor een verbeterde videokwaliteit en analytics.

Dome-camera voor donkere omstandigheden

De lichtgevoeligheid van deze camera’s is zeer hoog door gebruik van Lightfinder-technologie. De Lightfinder-technologie maakt het mogelijk kleuren te zien, zelfs in zeer donkere omstandigheden. Twee van de nieuwe modellen zijn uitgerust met IR-verlichting voorzien van nieuwe LED-technologie.

In- en outdoor modellen
De nieuwe productlijn bestaat uit zowel indoor-modellen, als camera’s die voor binnen- en buitengebruik geschikt zijn. Deze laatstgenoemden zijn vandalismebestendig en uitgerust met audio- en I/O-poorten en geïntegreerde IR-verlichting. 

De nieuwe AXIS P33-netwerkcamera’s zijn beschikbaar voor een adviesprijs van 489 tot 869 euro, afhankelijk van het model.   

Reageer op dit artikel