nieuws

Yale biedt nieuwe verbrandingsheftruck

Warehousing

De nieuwe compacte LX serie van Yale is speciaal ontworpen voor middelzware en minder intensieve toepassingen. Yale houdt daarvoor een inzetduur aan van 20 tot 30 uur per week in doe-het-zelf-zaken, groothandel- en kleinhandelbedrijven, secundaire distributie, logistiek van derde partijen en onafhankelijke retailtoepassingen.

Yale biedt nieuwe verbrandingsheftruck
Yale LX

Voor veeleisende en intensieve toepassingen zoals bijvoorbeeld palletnetwerken of grote industriële gebruikers wordt door Yale  de zwaardere Veracitor VX-reeks aanbevolen. De lichtere en compacte LPG of diesel LX-serie heeft een hefcapaciteit van 2 tot 2,5 ton.

 

Ergonomie en comfort 

De heftruck heeft verder een powershift met enkele versnelling, trommelremmen, volledig gelast robuust frame en pneumatische banden (extra dempend/extra elastisch). Het CSE-systeem (Continuous Stability Enhancement) zorgt volgens Yale maximale truckstabiliteit en de volledig geveerde stoel en gevoerde armsteunen bieden meer comfort voor de bestuurder. Bij elkaar genomen, zorgen deze voorzieningen voor lagere lichaamstrillingsniveaus. Op- en afstappen kan aan beide kanten van de heftruck. Een vorkenbord met integrale sideshift is optioneel.

Reageer op dit artikel