nieuws

Vanderlande Industries opent vestiging in Australië

Warehousing

Vanderlande Industries heeft een nieuw kantoor geopend in Sydney. Deze nieuwe locatie stelt Vanderlande in staat om haar aanwezigheid op de Australische en Aziatisch-Pacifische markten verder te versterken en haar klanten in die regio optimaal lokaal te ondersteunen.

Vanderlande Industries opent vestiging in Australië
Vanderlande

Het Vanderlande-team in Sydney zal onder leiding komen te staan van de Australiër Rob Harvey, Area director SE Asia-Pacific, en Roald de Groot, die vanuit het Nederlandse hoofdkantoor van Vanderlande spoedig af zal reizen naar Australië om de functie van Area manager distribution en Parcel & Postal op zich te nemen. Rob Harvey zal zich toeleggen op oplossingen voor bagageafhandeling in Zuidoost-Azië en de Pacific, terwijl Roald de Groot verantwoordelijk wordt voor alle material-handlingoplossingen op het gebied van Distribution en Parcel & Postal in Australië en Nieuw-Zeeland.

 

Reageer op dit artikel