nieuws

Nissan Forklift gaat niet naar Logistica

Warehousing

Nissan Forklift Europe gaat dit jaar niet naar de Logistica in Utrecht. De heftruckimporteur ziet geen heil in het huidige beursconcept en is op zoek naar andere manieren van klantencontact, of zoals Nissan zelf zegt: ‘Nieuwe tijden vragen om nieuwe initiatieven’.

Nissan Forklift gaat niet naar Logistica
Nissan Forklift Europe

Nissan Forklift Europe heeft voor 2012 besloten om de traditie van de Logistica te doorbreken en wil op een andere manier de gebruikers kennis laten maken met de eigen producten en de dienstverlening en mogelijkheden van de eigen dealerorganisatie. Momenteel wordt er aan een eigen laagdrempelig concept gewerkt, waarbij geïnteresseerden kennis kunnen maken met de mogelijkheden, voordelen en innovaties van de producten van dit Japanse heftruckmerk. Over het concept wil deze heftruckimporteur nu nog geen enkele mededeling doen.

 

Tegenstrijdig

Nissan Forklift sluit op voorhand niet uit om wel bij de Logistica 2015 aanwezig te zijn. Het nieuwe concept zal eerst uitgebreid worden geëvalueerd, waarna conclusies naar de toekomst zullen worden getrokken. Sinds het begin van de Logistica was Nissan Forklift vertegenwoordigd op deze grootste Nederlandse logistieke vakbeurs. Nissan noemt de Logistica namelijk bij uitstek de gelegenheid om in contact te komen met potentiële nieuwe klanten en om de bestaande relaties te ontvangen. In dat licht gezien, is de keuze om niet te gaan nogal tegenstrijdig.

 

Deelnemerslijst

Nissan partner Atlet gaat overigens wel dit jaar naar de Logistica en had dit ook al eerder kenbaar gemaakt. Ondanks het partnerschap van beide merken is de marktbenadering van beide partijen namelijk strikt gescheiden. Ook Barloworld en Crown hebben nu definitief besloten wel naar de Logistica 2012 te gaan. Klik hier voor de voorlopige deelnemerslijst van de beursorganisatie.

 

 

Reageer op dit artikel