nieuws

Chevrolet huurt extra magazijnruimte op Hazeldonk

Warehousing

Chevrolet Euro Parts Center huurt vanaf 1 mei aanstaande de laatste opslagruimte in het logistieke complex van HVBM Vastgoed op bedrijventerrein Hazeldonk in Breda. Het betreft ‘hal 4’ bestaande uit 11.340 vierkante meter magazijnruimte dat voorheen werd gebruikt door Parts Express.

Chevrolet huurt extra magazijnruimte op Hazeldonk
Chevrolet Euro Parts Center huurt vanaf 1 mei aanstaande ook de laatste opslagruimte in het logistieke complex van HVBM Vastgoed op bedrijventerrein Hazeldonk in Breda.

Deze transactie door Chevrolet is een aanvulling op de eerdere verlenging van de huurovereenkomst medio 2010 tussen de aan HVBM Vastgoed gelieerde beleggingsentiteit Dennenheuvel Vastgoed en Chevrolet Euro Parts voor de verhuur van het distributiecentrum bestaande uit totaal 42.001 vierkante meter.

 

Verdeling kantoor- en bedrijfsruimte 

Het gaat hierbij om de huur van hal 1 tot en met 3 van het complex. Hal 1 en 2 bestaat uit 29.003 vierkante meter bedrijfsruimte en 1.118 vierkante meter kantoorruimte en hal 3 omvat 11.340 vierkante meter bedrijfsruimte en 540 vierkante meter kantoorruimte.

Jaarboek Logistieke Parken 

Chevrolet heeft vanaf mei dit jaar in totaal 53.341 vierkante meter in gebruik op Hazeldonk voor de merken Chevrolet en Opel. Lees ook het komende Jaarboek Logistieke Parken (een bijlage bij het meinummer van Logistiek Magazine) waar uitgebreid wordt ingegaan op de actuele ontwikkelingen op bedrijvenpark Hazeldonk-Meer bij Breda.

Reageer op dit artikel