nieuws

Check de Pallet Prijs Index

Warehousing

De meeste kopers van pallets hebben onvoldoende tijd of informatie beschikbaar om regelmatig de ontwikkeling bij te houden van palletprijzen of de trends voor de komende periode te analyseren. Toch is de prijs voor kopers van nieuwe pallets naast kwaliteit en leverbetrouwbaarheid vaak een doorslaggevend element.

Check de Pallet Prijs Index
Pallet Prijs Index

Om de palletgebruiker hierbij ondersteuning te bieden, heeft Palletmatch de dienstverlening nu uitgebreid met de publicatie van de Palletmatch Pallet Prijs Index . Deze index wordt volgens Palletmatch zorgvuldig en onafhankelijk samengesteld uit – onder andere – diverse houtprijs index cijfers, vraag- en aanbod informatie en algemene markttrends. Op basis van deze gegevens wordt tevens een verwachting afgegeven voor de prijsontwikkeling op korte termijn. Palletmatch is sinds begin 2010 actief op het gebied van online kopen en verkopen van pallets. Om de prijs zo laag mogelijk te houden, worden alleen volle vrachtwagenladingen verkocht en geleverd.

Reageer op dit artikel