nieuws

Kunststof bakken voor automotive sector

Warehousing

De QX-bakken hebben alle technische kenmerken die nodig zijn voor gebruik in de automobielindustrie. Stapelbaar, vormvast, geschikt voor automatische transportsystemen en makkelijk schoon te maken dankzij de gladde binnenwanden.

Kunststof bakken voor automotive sector
QX bakken voor Automotive

Deze kunststof bakken van magazijninrichter SSI Schäfer  zijn in verschillende hoogtes en uitvoeringen leverbaar in de afmetingen 1.000 x 600 mm en 600 x 500 mm, afgestemd op de industriepallet afmeting 1.200 x 1.000 mm. Aangezien de vorm en belastbaarheid van de bodem de inzetbaarheid in een automatisch magazijn bepalen, zijn alle QX-bakken leverbaar in verschillende bodemvarianten tot een draagvermogen van maar liefst 70 kg. De bakken zijn desgewenst leverbaar in verschillende kleuren, waardoor ook in gestapelde toestand altijd duidelijk is wat er zich in de bakken bevindt.

Reageer op dit artikel