nieuws

Hulkenberg opent vestiging in België

Warehousing

Hulkenberg is onder de naam Transoplast in het Belgische Hasselt gestart met een voorraadhoudende verkooporganisatie van kunststof opslagmiddelen als kunststof pallets en bakken.

Hulkenberg opent vestiging in België
Hulkenberg Transoplast Hasselt

De Belgische Transoplast bvba maakt deel uit van de Transoplast Group , die al jarenlang in Nederland (Hulkenberg ) en Duitsland (Transoplast GmbH) actief is op het gebied van kunststof transport- en opslagmiddelen. Het productgamma omvat: kunststof pallets, palletboxen, stapelbakken, kratten, vaatwaskorven en glazenkratten.

 

Logistiek vastgoed
Dankzij de ligging in het Limburgese Hasselt, dicht bij de Waalse grens, kunnen ook de Franstalige klanten in Wallonië goed worden bediend. Het vastgoed omvat daar een moderne kantoorruimte, met aangrenzende voorraadhoudende opslaghallen en werkplaats. Bovendien kunnen op deze locatie productmodificaties worden gerealiseerd om op die manier aan specifieke klantwensen te voldoen.

Reageer op dit artikel