nieuws

Gouda Refractories breidt heftruckvloot uit

Warehousing

Producent van vuurvaste stenen, beton en prefab materialen Gouda Refractories heeft onlangs 23 nieuwe Hyster heftrucks aangeschaft bij Barloworld Intern Transport. Doorslaggevend in de keuze was een lage Total Cost of Ownership (TCO).

Gouda Refractories breidt heftruckvloot uit
Gouda Refractories - Hyster

Gouda Refractories  (onderdeel Andus Group ) ontvangt periodiek een fleetmanagementrapportage van Barloworld  die inzicht geeft in de huidige inzet en kosten van de vloot, waardoor de vloot optimaal kan worden ingezet. Het overgrote deel van de heftruckvloot bestaat uit elektrische heftrucks in de hefcategorie 1.6 t/m 3.5 ton. Deze heftrucks worden voornamelijk binnen gebruikt. De heftrucks zijn allemaal uitgerust met hoogfrequent laders  (HF), waardoor een substantiele kostenbesparing gerealiseerd kan worden ten opzichte van conventionele laders.

 

Trainingen 

Op beide locaties (Geldermalsen en Gouda) zullen ook in-company heftrucktrainingen worden verzorgd door Barloworld. In Gouda worden alle vuurvaste stenen en prefab elementen geproduceerd; in Geldermalsen wordt het vuurvaste beton geproduceerd.

Reageer op dit artikel