nieuws

FGN vertegenwoordigt Ferretto Group

Warehousing

FGN Magazijnsystemen is officieel partner van de Ferretto Group uit Italië. De Italiaanse producent van stellingen en verdiepingsvloeren is deze samenwerking aangegaan nadat hun vorige dealer Kader Magazijnsystemen in december van het vorige jaar failliet is gegaan. Kader heeft inmiddels een doorstart gemaakt.

FGN vertegenwoordigt Ferretto Group
FGN Magazijnsystemen

FGN Magazijnsystemen (Ferretto Groep Nederland) uit Vuren zal in eerste instantie de markt gaan betreden met standaardproducten van de Ferretto Group, zoals palletstellingen, legbordstellingen en verdiepingsvloeren van de merken Armes Promag Bertello en Egeria. Met name de verdiepingsvloer wordt helemaal op de wensen van de Nederlandse markt aangepast. In het leveringsprogramma zijn verder ook automatische magazijnen en paternosters die op wens van de klant worden geproduceerd.

 

Doorstart
Kader Magazijnsystemen heeft na het faillissement in december 2011 deze maand toch nog een doorstart gemaakt met een nieuwe eigenaar en een nieuw kleiner pand op bedrijventerrein Hoogeind in Breda. De nieuwe algemeen directeur en eigenaar is Patrick van der Heijden. Hij wordt geassisteerd door de verkoop regiomanagers Albert den Boer en Peter Fonville (zie foto onder). Van het oorspronkelijke personeelsbestand van 18 medewerkers zijn er nu zeven overgebleven. De hoofdactiviteit is nog steeds de verkoop van entresolvloeren en aanverwante magazijninrichting, onder andere afkomstig van de Ferretto Group. De productie van de hardware is daarmee volledig uitbesteed aan derden. Het pand in Breda beschikt nog wel over een kleine hal voor opslag en assemblagewerkzaamheden. De Kader Groep kende een roerige periode in het afgelopen decennium, waarin het al eerder failliet ging in 2003 en direct daarna ook al een doorstart maakte.

 

 Nieuwe Kader directie

Reageer op dit artikel