nieuws

Beveiligde luchtkussen-envelop voor waardevolle artikelen

Warehousing

4-Ever Pack biedt de beveiligde luchtkussen-envelop Envesafe aan. Envesafe is een gepatenteerde veiligheidsenvelop met luchtkussenfolie. De envelop bevat een aantal unieke productkenmerken die deze luchtkussenenvelop bijzonder geschikt maakt voor transport en verzending van vertrouwelijke correspondentie en waardevolle artikelen.

Beveiligde luchtkussen-envelop voor waardevolle artikelen
Beveiligde luchtkussenenvelop voor waardevolle artikelen

De Envesafe heeft een aantal eigenschappen waardoor documenten veilig kunnen worden verzonden. De envelop is stevig en waterbestendig.

 

Veilig verzenden

De ondoorzichtig gebruikte materialen in combinatie met  speciale beveiligingstechnieken en een unieke nummering, zorgt ervoor dat met de Envesafe veilig contracten, offertes, waardevolle en gevoelige artikelen, examenresultaten en vertrouwelijke c.q. juridische documenten beveiligd kunnen worden verzonden.

 

Vooral voor overheid- en semioverheidsinstellingen, veiligheidsdiensten, notaris- en advocatenkantoren, bank- en verzekeringswezen en de gezondheidszorg is deze envelop erg geschikt om correspondentie en andere items op een veilige manier te verzenden.

 

Elke Envesafe envelop heeft een uniek nummer, een streepjescode en het voor het blote oog niet zichtbare woord VOID gedrukt op de plakstrook. Hierdoor is hij vrijwel niet te kopiëren. Door het eigen unieke serienummer, dat naar de geadresseerde gestuurd kan worden, wordt bovendien tussenkomst en verwisseling van enveloppen uitgesloten.

 

 

Reageer op dit artikel