nieuws

Primagaz levert lichte gasfles voor heftrucks

Warehousing

De Primagaz PrimaPower Light Steel is een lichtgewicht stalen gasfles voor LPG-heftrucks. Dankzij z’n lage gewicht en handzame formaat is de PrimaPower Light Steel namelijk probleemloos door één persoon te plaatsen en te verwisselen.

Primagaz levert lichte gasfles voor heftrucks
Primagaz

Volledig gevuld weegt de gasfles 21 kilo en leeg slechts 8 kg. Daarmee blijft deze fles ruim onder de Arbo-norm voor handmatig tillen. De PrimaPower Light Steel neemt met z’n compacte afmetingen (hoogte 610 mm x diameter 304 mm) nauwelijks ruimte in achter op de heftruck. Ook aansluiten gaat in een handomdraai met de EasyClip snelkoppeling.

 

Gegarandeerd veilig 

Primagaz heeft deze gasfles uitvoerig getest en garandeert een probleemloze werking onder alle condities. Zo kan de PrimaPower Light Steel gebruikt worden bij temperaturen van -40° C tot + 50° C. Primagaz controleert al haar gasflessen voor, tijdens en na het vullen. De lichtgewicht stalen fles voldoet aan de eisen die gesteld worden in de ADR 2007, de European directive nr. 99/36 en de CE – EN 14140. Ook is de PrimaPower Light Steel voorzien van het Europese Pi keur. Deze verzekert de gebruiker dat de gasfles binnen de EU aan alle wettelijke voorschriften voldoet.

 

Wisselsysteem

Primagaz bezorgt deze gasflessen gevuld met LPG of propaan bij grote en kleine bedrijven door heel Nederland, waarbij de lege flessen weer worden ingenomen. Zo is de gebruiker altijd verzekerd van voldoende brandstof en hoeven chauffeurs niet naar het tankstation om bij te vullen. Dat scheelt tijd en geld.

Reageer op dit artikel