nieuws

Geodis creëert extra magazijnruimte in Rotterdam

Warehousing

Logistiek dienstverlener Geodis Logistics Benelux heeft eind januari een nieuw magazijn geopend in Rotterdam-Pernis. Het pand heeft een opslagcapaciteit van 10.000 vierkante meter en is een uitbreiding op het nabijgelegen bestaande magazijn van 15.000 vierkante meter dat wordt gedeeld met de Geodis-divisies: Wilson en BM.

Geodis creëert extra magazijnruimte in Rotterdam
De opening van een nieuw magazijn in Rotterdam-Pernis werd door Geodis Logistics onlangs gevierd met een speciaal ontbijt voor medewerkers en klanten.

Bijna honden gasten (voornamelijk klanten en werknemers, zie foto links) waren 24 januari afgekomen op de speciaal voor deze opening georganiseerde lunch. Evert van Bree, Site Manager Rotterdam van Geodis Logistics Benelux, zegt blij te zijn met de nieuwe magazijn dat is voorzien van moderne technologie.

 

High tech VAL

Zo beschikt het pand over een moderne sprinklerinstallatie en een CCTV-beveiliging. In het magazijn worden goederen opgeslagen voor meer dan twintig klanten. Inpandig is een speciale ruimte waar high-tech VAL-activiteiten worden verricht voor een van de belangrijkste klanten van de logistiek dienstverlener die op de dag van de feestelijke opening van het magazijn aansluitend ook gelijk  een nieuw hoofdkantoor in gebruik nam in Capelle aan den IJssel.

 

Volledig AEO-certificaat

Naast de opening van een nieuw magazijn en holding kantoor heeft Geodis Logistics begin deze maand het AEO (Authorised Economic Operator)-certificaat behaald voor alle Nederlandse vestigingen (Almere, Amsterdam, Enschede, Rotterdam, Venlo en Venray) inclusief alle geïntegreerde diensten . Het gaat om de ‘full’ AEO-F, waarbij Geodis zowel voor douanevereenvoudiging als veiligheid door de douane werd gescreend en gecertificeerd. Het certificaat (Douane én Veiligheid) is geldig voor alle Geodis Logistics Netherlands vestigingen waar douanefaciliteiten op van toepassing zijn.

Reageer op dit artikel