nieuws

Diepvries orderpicken niet meer nodig met ‘FreezerPick

Warehousing

Magazijninrichter Swisslog komt met een goods-to-person orderverzamelstation waarmee het orderpicken in een diepvriesruimte niet meer nodig is. Met dit systeem de ‘FreezerPick’ kunnen diepgevroren producten namelijk voortaan in een gekoelde omgeving worden verzameld.

Diepvries orderpicken niet meer nodig met ‘FreezerPick
Magazijninrichter Swisslog komt met een goods-to-person orderverzamelstation waarmee het orderpicken in een diepvriesruimte niet meer nodig is.

Centraal in FreezerPick van Swisslog staat het ergonomisch goods-to-person picking (goederen naar mens orderverzameling) in een gekoelde ruimte. De orderpicker krijgt de dozen in winkelschapvolgorde aangereikt.

 

Klaar voor verzending 

Onmiddellijk na de orderverzameling keren de orderpallets naar de diepvriesruimte terug tot de orders klaar zijn voor verzending. Hierdoor blijven de dozen slechts enkele minuten in de gekoelde zones, waardoor aan alle relevante voorschriften wordt voldaan.

 

ARBO-verantwoord 

Deze oplossing laat de orderverzameling niet alleen veel efficiënter verlopen, ze zorgt er ook voor dat de orderpickers niet meer aan de strenge koude van de diepvrieszones worden blootgesteld.

 

Geautomatiseerde versie 

FreezerPick vam Swisslog is gebaseerd op vier verschillende systemen: Pallet Storage, Miniload Buffer Storage, Case Picking en Layer Picking. Het magazijnsysteem is bestemd voor het orderpicken per doos, het automatisch samenstellen van lagen of pallets en voor het samenstellen van volledige pallets.

Er is ook een volledig geautomatiseerde versie beschikbaar.

Reageer op dit artikel