nieuws

Ausma Vorkheftrucks heeft andere directie

Warehousing

Ausma Vorkheftrucks in Heerenveen heeft een andere directie. Commercieel directeur Fokke Minnesma en technisch directeur Henk Graafstra vormen nu de bedrijfsleiding.

Ausma Vorkheftrucks heeft andere directie
Ausma Heerenveen

De directie van Ausma bestond voorheen uit het driemanschap: Folkert Posthuma (directeur/eigenaar van Posthuma batterijen in IJlst), commercieel directeur Fokke Minnesma en technisch directeur Henk Graafstra. Posthuma heeft zich nu teruggetrokken. Ausma  is hoofddealer van Komatsu, Doosan, Linde en Manitou in Noord-Nederland. Het betreft hier heftrucks, verreikers en hoogwerkers. Daarnaast fungeert de onderneming ook als landelijk importeur van vorkheftrucks van het Chinese merk UN. Deze UN-trucks worden gebouwd volgens Europese normen en maatstaven, maar tegen Chinese kostprijzen.

    

Servicemonteurs 

Ausma Vorkheftrucks beschikt over servicemonteurs die vanuit hun woonplaats opereren en snel bij de klant ter plekke kunnen zijn in het geval van storingen.

    

Gecertificeerd

Naast het uitvoeren van de wettelijk verplichte Arbo-veiligheidskeuringen als lid van COM-Keur is Ausma nu ook gecertificeerd om elektrisch materieel zowel in de werkplaats als op locatie volgens NEN 3140 te keuren met behulp van speciale testapparatuur.

Reageer op dit artikel