nieuws

Dijk Natural Collections bouwt dc in Coevorden

Warehousing

Dijk Natural Collections gaat een nieuw distributiecentrum bouwen op bedrijventerrein Leeuwerikenveld II in Coevorden. Hiervoor heeft het bedrijf 3,5 hectare grond gekocht van de gemeente. Het bedrijf is nu nog gevestigd in Gramsbergen.

Dijk Natural Collections bouwt dc in Coevorden
Dijk Natural Collections

Dijk Natural Collections distribueert huis- en tuindecoraties. In het nieuwe distributiecentrum, waarvoor inmiddels de bouwvergunning door de gemeente is verleend, zijn voorlopig tien mensen werkzaam. In het nieuw te bouwen twaalf meter hoge pand worden de pallets met voorraad tot vier hoog in stellingen geplaatst en kunnen twaalf vrachtwagens tegelijk laden en lossen door middel van laaddocks. De artikelen worden door Dijk rechtstreeks geïmporteerd uit onder andere China, India, Brazilië, Zuid-Afrika en Vietnam. De grotere bekende tuincentra in Nederland en Europa behoren tot de vaste klanten.

 

Assortiment

Het assortiment van Dijk Natural Collections is zeer breed. Het bestaat onder andere uit complete decoratiestukken, dennenappels, gedroogde takken, exoten, kransen, schelpen, mossen, natuurlijke ornamenten en nog veel meer. Het aanbod wisselt regelmatig. Wekelijks zijn er nieuwe artikelen. Trendbureau’s informeren Dijk over de nieuwste ontwikkelingen, zodat ze precies weten wat de klant in de winkel moet hebben om bij de tijd te zijn en om in te kunnen spelen op consumententrends. Afnemers kunnen volgens het principe ‘One-stop-shopping’ op één adres bij Dijk terecht.

Reageer op dit artikel