nieuws

Container Centralen wil klantenraad oprichten

Warehousing

Rolcontainerleverancier Container Centralen (CC) wil een permanente klantenraad oprichten die het bedrijf van adviezen voorziet omtrent het CC Pool Systeem van Deense karren. Dit voorstel van een adviesorgaan komt voort uit de gesprekken die CC heeft gevoerd met een internationale projectgroep.

Container Centralen wil klantenraad oprichten
Rolcontainerleverancier Container Centralen (CC) wil een permanente klantenraad in het leven roepen die het bedrijf van adviezen voorziet omtrent het CC Pool Systeem van Deense karren.

In deze zogeheten International Project Group (IPG), een initiatief van Container Centralen, zaten bedrijven uit alle geledingen van de sierteeltsector. Tijdens de laatste van vier bijeenkomsten van deze groep vorige week woensdag heeft CC voorgesteld om een permanente CC-klantenraad (CC Customer Council) op te richten, die één of twee keer per jaar bijeenkomt met als uitgangspunt om met gebruikers ideeën en feedback uit te wisselen .

 

 

Uniforme kwaliteit nastreven 

De groep zal zich dan primair richten op de toekomstige ontwikkelingen binnen het CC Pool Systeem. Het gaat daarbij om zaken als:

  • De snel oplopende reparatiekosten voor kopie platen van lage kwaliteit brengen de duurzaamheid van het gehele systeem in gevaar
  • De ontwikkeling van een nieuwe kunststof plaat voor de CC Container
  • Verdere ontwikkelingen van de door de depots geleverde services
  • De behoefte van gebruikers aan één CC Pool met een uniforme kwaliteit
  • Een doorlopende dialoog realiseren met de markt en verbeterde communicatie vanuit CC over de stappen die zij zet in de ontwikkeling van het CC Pool Systeem

De komende weken zullen de deelnemers de laatste hand leggen aan het toekomstplan.

 

Reageer op dit artikel