nieuws

Scanner met extra lange adem

Warehousing

Scanner met extra lange adem
Honeywell Dolphin 99EX

De Dolphin 99EX barcodescanner annex mobiele computer van Honeywell heeft een extra lange batterijcapaciteit van maar liefst 16 uur en een verbeterde draadloze verbinding. Daarmee wordt de theoretische productiviteit van de logistieke medewerkers verhoogd en de downtime verlaagd.

De Dolphin 99EX is door Honeywell speciaal ontworpen voor werknemers in de transport- en logistieksector en is uitgerust met een snelle draadloze technologie die stem- en gegevenscommunicatie in realtime mogelijk maakt. Dit toestel bevat een SDR (Software Defined Radio) waarmee tijdens het gebruik geschakeld kan worden tussen verschillende soorten carriers – tussen GSM en CDMA of tussen twee GSM- of twee CDMA-carriers – voor een ononderbroken draadloze verbinding. De mobiele computer heeft ook A-GPS (Assisted GPS) om nog sneller gegevens te verzamelen en voor een betere opvolging onderweg. In tegenstelling tot andere toestellen op de markt heeft de 99EX een batterijcapaciteit van meer dan 16 uur zodat geen extra batterijen of batterijladers in de bestelwagens nodig zijn tijdens lange shifts of overuren. Het toestel maakt gebruik van het meest recente besturingssysteem van Microsoft: Windows Embedded Handheld 6.5.

 

Barcodescanner

De 99EX is uitgerust met de nieuwe generatie Adaptus Imaging Technology 6.0. Daarmee kan dit toestel high-density (hd) lineaire barcodes, 2D-barcodes en barcodes op alternatieve oppervlakken zoals mobiele apparaten lezen. Adaptus 6.0 zorgt voor een snelle decodering, verbeterde bewegingscompensatie en grotere leesafstand, maar biedt ook de flexibiliteit om in verschillende omgevingen te werken zoals in direct zonlicht, in het donker en onder fluorescerende verlichting zodat werknemers meer kunnen doen in minder tijd. De 99EX is compatibel met de apparaatbeheersoftware Remote MasterMind (ReM) van Honeywell waarmee alle apparaten in een netwerk beheerd kunnen worden vanaf een locatie op afstand zodat gebruikers verschillende taken kunnen uitvoeren zoals het opvolgen van goederen, het updaten van software of het diagnosticeren en oplossen van problemen.

 

Robuust

De 99EX voldoet aan de IP67-norm die extra bescherming biedt als het apparaat wordt blootgesteld aan stof of water. Het toestel is ook bestand tegen een val van 1,8 meter hoog op beton. Het bevat geïntegreerde licht-, nabijheids- en bewegingssensoren zodat de batterij langer meegaat en de gebruiksvriendelijkheid wordt verhoogd in de verschillende omstandigheden waarin een gebruiker zich onderweg kan bevinden.

 

Reageer op dit artikel