nieuws

Prologis verhuurt dc-ruimte aan Docdata in Waalwijk

Warehousing

Logistieke vastgoed ontwikkelaar Prologis heeft met Docdata Fulfilment een overeenkomst gesloten voor de huur van een distributiecentrum op logistiek bedrijvenpark Haven Zeven in Waalwijk. Docdata huurt de volledige 22.300 vierkante meter aan van het dc voor de distributie van webwinkelbestellingen van onder andere Bol.com, Bijenkorf en V&D.

Prologis verhuurt dc-ruimte aan Docdata in Waalwijk
DocData huurt extra dc-ruimte op logistiek bedrijvenpark Haven Zeven in Waalwijk.

"Logistiek bedrijvenpark Haven Zeven (foto links) biedt ons wat we nodig hebben voor nu en in de toekomst op het gebied van groei en modaliteit. Met deze nieuwe ruimte zijn we op alles voorbereid en kunnen we onze klanten optimaal blijven bedienen." aldus Jack Heijkans, managing director van Docdata.

 

Extra ruimte

Docdata heeft ook al een uitbreiding aangevraagd van ruim 6.000 vierkante meter magazijnruimte. De verwachte oplevering is maart volgend jaar. Het gehele distributiecentrum heeft dan een omvang van 28.300 vierkante meter beslaan.

PEPR-fund

Prologis heeft het nieuw opgeleverde distributiecentrum aangekocht voor Prologis European Property Fund II. De aankoop op Haven Zeven is ontwikkeld en gebouwd door Roozen van Hoppe Bouw & Ontwikkeling uit Haghorst.

 

Reageer op dit artikel