nieuws

Mobiel labels printen met App en smartphone

Warehousing

De BMP51 en de BMP53 labelprinters van Brady Corporation bezitten een geïntegreerde Bluetooth-verbinding. Hiermee is communicatie mogelijk met de gratis mobiele applicatie Brady Mobile. Deze maakt het voor mobiele medewerkers mogelijk om labels te ontwerpen, bewerken en printen vanaf hun smartphone.

Mobiel labels printen met App en smartphone
Brady BMP51-53

De BMP51 bezit een duidelijk scherm en een QWERTY-toetsenbord. Deze mobiele labelprinter kan worden gebruikt als een stand-alone printer, maar kan ook worden aangesloten op een PC. De tweede versie is de BMP53 zonder toetsenbord. Labels kunnen met beide printers eenvoudig worden opgemaakt. De printsnelheid is 25,4 mm per seconde. De eenvoudig te laden cartridge bevat zowel het labelmateriaal als het lint. Verder beschikken beide printers over een ingebouwde snijder en een PC-verbinding via USB voor geavanceerde labelontwerpen met LabelMark-software van Brady Corporation.

 

Android App

Brady Mobile is een gratis applicatie voor Android-smartphones die het mogelijk maakt om labels ter plaatse te creëren, te bewerken en te printen. Dankzij deze applicatie kan een Android-smartphone worden gebruikt om labels te ontwerpen, bestaande labels te bewerken en labeltemplates te maken en te bewerken. De applicatie bevat een breed gamma aan ingebouwde barcodes, symbolen en pictogrammen, ontworpen voor elektrische of datacomlabels. De mobiele App’s kunnen gratis worden gedownload.

 

Opties

Afhankelijk van de voorkeur werkt de printer op AA-batterijen, AC-voeding of een oplaadbare lithium-ion-batterij. Beide printers zijn uitgerust met een ingebouwde Brady-netwerkkaart met Bluetooth-technologie en een optionele Wi-Fi-kaart, voor een gemakkelijke on-the-job labelafdruk.

 

Reageer op dit artikel