nieuws

Costo bouwt nieuw bedrijfspand

Warehousing

Costo Material Handling bouwt een nieuw bedrijfspand. Volgens plan gaat de magazijninrichter en automatiseerder begin 2012 verhuizen van Groot-Ammers naar Gorinchem.

Costo bouwt nieuw bedrijfspand
Costo

De huidige vestiging van Costo Material Handling in Groot-Ammers is te klein voor de groei die het bedrijf heeft de laatste jaren volgens eigen zeggen heeft doorgemaakt.

     

De keuze voor de locatie op het nieuwe bedrijventerrein in Gorinchem-Oost is gemaakt vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid vanaf de A27 en de A15. Binnen het nieuwe pand heeft Costo alle ruimte voor de engineering, productie en assemblage van haar material handling producten.

    

Costo ontwerpt, ontwikkelt, produceert en assembleert al bijna 20 jaar geautomatiseerde logistieke oplossingen voor het opslaan, verzamelen en sorteren van dozen en pallets in distributiecentra en groothandelcentra.

Reageer op dit artikel