nieuws

Labelprinters voor het zware werk

Warehousing

Labelprinters voor het zware werk
Parlando RSC ME240

De TSC ME240 en ME340 labelprinters van Parlando zijn voorzien van een metalen constructie en die-cast aluminium print engine. Hiermee zijn deze printers geschikt voor de zwaarste productieomgeving. Door zijn compacte afmetingen past deze echter ook op plaatsen waar de traditionele industriële printers te groot voor zijn.

De ME240 is de 203 dpi uitvoering met een maximale snelheid van 6 inch per sec. De ME340 heeft een resolutie van 3000 dpi met een maximale snelheid van 4 inch/sec. In Europa wordt deze printer standaard geleverd met LCD display. Naast de standaard features als o.a. USB en seriële aansluiting, Real Time Clock en SD memory Card slot zijn opties als ethernetconnectivity, peel-off kit, cuttermodule enz verkrijgbaar. Op 9 en 10 November zijn deze printers ook te zien op de stand van Parlando in Hal 3 C067 tijdens de vakbeurs ICT & Logistiek.

Reageer op dit artikel