nieuws

Komst ldv’er Syncreon levert Tilburg 400 banen op

Warehousing

Syncreon, een internationale logistiek dienstverlener, vestigt zich in Tilburg. Het bedrijf huurt distributieruimte in Prologis Park Tilburg DC3 dat is gelegen op logistiek bedrijvenpark Vossenberg-west. De komst van Syncreon biedt op termijn werk aan 300 tot 400 medewerkers, meldt de website van BN De Stem.

Komst ldv’er Syncreon levert Tilburg 400 banen op
Syncreon, een internationale logistiek dienstverlener, vestigt zich in Tilburg. Het bedrijf vestigt zich in Prologis Park Tilburg DC3 op logistiek bedrijvenpark Vossenberg-west in Tilburg.

De internationale logistiek dienstverlener huurt op Prologis Park Tilburg DC3 circa 50.000 vierkante meter distributieruimte. Syncreon heeft afgelopen woensdag de contracten getekend met de gemeente Tilburg en de eigenaar van het pand, logistiek vastgoedontwikkelaar Prologis. De overeenkomst vormt de grootste verhuurtransactie van Prologis in de Benelux dit jaar.

 

Vestiging Waalwijk

Syncreon, nummer 19 in de top 100 logistiek dienstverleners van dit jaar, zegt dat de komst naar logistieke hotspot Tilburg een belangrijke strategische stap betekent voor het bedrijf, dat sinds 2008 ook al een distributiecentrum heeft in het naburige Waalwijk (zie foto) op logistiek bedrijvenpark Haven 7.

 

Verdere groei

De logistiek dienstverlener verzorgt straks vanuit de units B, C, en D op Prologis Park Tilburg DC3 de supply chain activiteiten voor een niet nader genoemde internationale computerproducent. Volgens Brian Murphy, managing director Syncreon Benelux, kan het bedrijf vanuit Tilburg verdere groei realiseren.

Syncreon is ontstaan uit een samenvoeging van het Ierse bedrijf Walsh Western en het van oorsprong Amerikaans-Canadese TDS Logistics. 

Reageer op dit artikel